Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlkokulu
İNÖNÜ MAH. 19 MAYIS CAD. SEHIT OGRETMEN MEHMET FIDAN ILKOKULU BLOK NO 64/1 İÇ KAPI NO 1 ATAŞEHİR / İSTANBUL

VİZYON

Biz Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlköğretim Okulu olarak her çocuğun içinde onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum yaratmanın ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

MİSYON

İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta, yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişim ve gelişime açık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen, çevresine saygılı, yaratıcı ve özgün düşünebilen; hoşgörülü, katılımcı, sorumluk sahibi bireyler yetiştirmek amacımızdır.

Öğretim Şekli :

İnönü Mah. Ulusu Cad. Ataşehir

Proje Çalışmaları

Okulumuzda e-Twinning Projeler, Sıfıt Atık Projesi ve Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır.