THE CATCHER IN THE DIGITAL RYE 2/E Sibel SARAK

Okulumuz 2/E sınıf öğretmeni Sibel Sarak rehberliğinde  öğrencileri tarafından yürütülen The Catcher In The Digital Rye  projesinde ,

Öğrencilere interneti doğru şekilde kullanmayı öğretme, çağa ayak uydurabilen dijital vatandaş olmanın dokuz elementini ve internet ahlakını bilen bireyler yetiştirmek hedeflenmektedir.

Bu süreçte dijital vatandaşlığın  dokuz elementi tek tek ele alırken Web 02 araçlarından  ve oyunun gücünden yararlanadık.

İnterlan'ın keyifli dünyasında dijital vatandaşlığın dokuz elementini fark ettirerek her element için  proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle keyifli  oyunlar hazırladık ve oynattık.

Öğrencilerimiz interneti güvenli kullanmayı öğrenirken pek çok web 02 aracınıda kullanmayı öğrendiler.

03-06-202103-06-202103-06-2021

Etiketler :sibel Sarak,