3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Leyla BÜYÜKDEMİR The Catcher in The DİGİTAL Rye eTwinning projesi

3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Leyla BÜYÜKDEMİR The Catcher in The DİGİTAL Rye eTwinning projesi

Okulumuz 3/B sınıfı öğrencileri ve öğretmeni Leyla BÜYÜKDEMİR rehberliğinde proje etkinliklerine başladı.

Şehit Öğretmen Mehmet Fidan İlkokulu öğrencileri The Catcher in The DİGİTAL Rye eTwinning projesi ile dijital vatandaş olma yokunda ilk adımı attılar.

5 yabancı 9 Türk ortakla yürütülen projede öğrencilerin dijital vatandaşlığın 9 elementini çeşitli Web2.0 araç gereçleri ile öğretmek,

dijitali güvenli kullanmak ve bu konuda farkındalık yaratmak hedeflenmektedir.

Öğrenciler ilk olarak proje logo ve slogan çalışmalarını eğlenerek yaptılar.

Şu sıralar poster hazırlama aşamasında olan proje üyeleri ortak ürünler ve iş birlikçi çalışmalarını sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorlar.

Proje çalışmaları paylaşım ve iletişim içinde devam etmektedir.

Etiketler :Leyla Büyükdemir,